Hinauspalvelu Saurén pääkaupunkiseutu ja muu Uusimaa 24/7

Ota yhteyttä!

Hinauspalvelu Saurén tarjoaa ammattimaiset hinauspalvelut ja nosturiautopalvelut pitkällä kokemuksella Vantaalta ja Tuusulasta käsin pääkaupunkiseudulle ja koko Uudellemaalle. Palvelemme 24 tuntia vuorokaudessa, myös viikonloppuisin. Kiireettömissä tilanteissa voi ottaa yhteyttä myös sähköpostitse tai jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella sekä tilata kuljetuksen Innovoicen tilauslomakkeen kautta.

Hinaamme kaikkea mopoista kuorma-autoihin

Yrityksemme tarjoaa ammattimaista hinauspalvelua monenlaisille ajoneuvoille. Hinaamme henkilö- ja pakettiautot, peräkärryt, trukit, moottoripyörät, mopot, työkoneet (5000 kg), matkailuautot ja asuntovaunut sekä alle 12 000 kg painavat kuorma-autot.


Palvelemme Vantaalta ja Tuusulasta käsin koko pääkaupunkiseutua ja Uuttamaata. Hinaukset myös muualle Suomeen sopimuksen mukaan.

Tarjoamme monipuolista kuljetus- ja nostopalvelua nosturiautolla

Käytössämme on 30 tn nosturiauto, jonka puomin ulottuvuus on 17,5 m ja lavanpituus 7,5 m. Kuljetamme mm. rakennustelineitä ja muita rakennusalan ja teollisuuden tavaroita. Myös kattotuolien nostot yms. mahdollisia. Puomin päähän saadaan kytkettyä tarvittaessa 2 hlön työkori. Pitkän historiansa aikana yrityksemme on saanut kokemusta hyvin monenlaisista ja vaativistakin tilanteista.

Vuokraamme myös rakennustelineitä

Palveluvalikoimaamme kuuluu rakennustelineiden vuokraus pienkohteisiin. Tarvittaessa asennamme ja puramme telineet kohteessasi.

asuinrakennus ja rakennustelineet